Toegankelijkheid

Bezoek in een rolstoel

Om het museum binnen te komen moet er een natuurstenen trap opgegaan worden. Hierdoor is het museum helaas verminderd toegankelijk voor bezoekers met een fysieke beperking. Wel is er een lift aanwezig. Als u gebruik wilt maken van deze lift neem dan voor het bezoek contact met ons op. Dit kan via +31(0)20-2142112 of via info@luthermuseum.nl. Binnen in het museum is wel alles te bereiken voor bezoekers met een fysieke beperking. Ook beschikt het museum over een rolstoel.

Hulphonden

Hulphonden, zoals een blindengeleidehond, zijn toegestaan in het Luther Museum.

Mindervalidentoilet 

In het Luther Museum is één mindervalidentoilet aanwezig, dit bevindt zich op de verdieping beneden het museum. Voor het gebruik van het mindervalidentoilet kunt u terecht bij een van onze medewerkers. 

Begeleiders mogen gratis naar binnen

Bezoekers van het Luther Museum die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen mogen gratis een begeleider meenemen naar het museum. Dit dient bij de kassa van het Luther Museum gemeld worden. Het Luther Museum behoud zich het recht om steekproefsgewijs en/of bij twijfel te vragen naar een Begeleiderspas.

Verdere vragen

Voor verdere vragen kunt u het Luther Museum bereiken op +31(0)20-2142112 of kunt u een mail sturen naar info@luthermuseum.nl.