zo 30 aug. | Luther Museum Amsterdam

Stadswandeling Luther & Amsterdam

Aansluitend op de tentoonstelling Luther & Amsterdam organiseren wij een tweede editie van de speciale stadswandeling door de binnenstad.
Registratie is afgesloten
Stadswandeling Luther & Amsterdam

Tijd en locatie

30 aug. 2020 13:00
Luther Museum Amsterdam, Nieuwe Keizersgracht 570, Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Onze nieuwe tentoonstelling Luther & Amsterdam gaat over de verschillende Lutherse gebouwen die Amsterdam rijk is. En wat is een betere manier om deze gebouwen te ontdekken, dan met een stadwandeling. Wegens het succes van de vorige wandeling, hebben we nu een tweede editie ingepland op zondag 30 augustus 2020.

Predikant André van der Stoel zal tijdens deze wandeling vertellen over de bijzondere geschiedenis van de Lutherse gebouwen maar ook over wat zij nu beteken voor stad. Hij heeft een mooie route uitgestippeld door de Amsterdamse binnenstad.

Kosten: €15 per persoon (incl. museumtoegang, rondleiding en koffie/thee). Dit bedrag kan bij aanvang worden afgerekend aan de kassa.

Programma:

13:00 inloop / koffie en thee in de kerkzaal van het Luther Museum

13:30 start rondleiding

16:00 afsluiting

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan deze wandeling. Daarom is aanmelden verplicht.

Foto: Inez Agnese, 2020

Registratie is afgesloten